ceramic-mit-spruehkopf-4_spiegelung

Zelfreinigende urinoirs

De laatste innovatie op het gebied van schoonmaaktechniek

Urimat neemt de wens van de klant om het schoonmaken te vergemakkelijken heel serieus. Zo zijn alle Urimat urinoirs gemakkelijk schoon te maken. Echter heeft Urimat een volgende stap genomen: een urinoir dat zichzelf schoonmaakt. Ideaal op het moment dat het urinoir 24/7 gebruikt wordt maar er niet altijd schoonmaakdiensten paraat staan.

Het Urimat CS selfcleaning urinoir heeft een ingebouwde vloeistofdispenser die er aan de onderkant van het urinoir ingedraaid kan worden. Automatisch zal er in intervallen gespoten worden. Het enige wat de schoonmaakster nu nog hoeft te doen is er een doekje doorheen halen.

Hoe werkt dat precies?

Over Urimat urinoirs

De kunststof urinoirs van Urimat zijn van hoogwaardig polycarbonaat en worden CO2 neutraal gefabriceerd.

De speciale coating zorgt er in combinatie met onze MB-Active Reiniger voor, dat bacteriën zich niet kunnen hechten aan het oppervlak en garanderen, mede door het ontbreken van de spoelrand, voor een optimale hygiëne.

Door de geringe afmeting van de compact urinoirs is het ook mogelijk deze urinoirs te plaatsen in kleine sanitaire ruimtes.

De lichtgewicht urinoirs zijn zeer eenvoudig te monteren en bovendien hufter-proof

Met het video- of communicatiescherm waar filmpjes en of slideshows op vertoont kunnen worden komt adverteren binnen handbereik. Narrowcasting is nog nooit zo makkelijk geweest!

Call Now Button