SAVE WATER, SAVE OUR PLANET.

Samen water besparen?

Met de producten van BioCompact wordt het voor iedereen mogelijk om water te besparen.

Green Drain

De Green Drain is de ideale oplossing voor afvoerputjes of het afsluiten van open verbindingen in de vloer of muur. Voorkom dat geuren, rioolgassen en insecten naar boven komen.

De Green Drain heeft vier flexibele afdichtingsrubbers die zorgen voor een eenvoudige installatie in openingen met verschillende afmetingen. De Green Drain gaat open om water door te laten en sluit automatisch.

De Green Drain is de oplossing als u last heeft van:

  • Nare geuren
  • Droogstaande afvoerputjes
  • Ongedierte
greendrain

Zelfreinigend urinoir

Het eerste urinoir dat zichzelf schoonmaakt. Ideaal op het moment dat het urinoir 24/7 gebruikt wordt maar er niet altijd schoonmaakdiensten paraat staan.

Het Urimat CS selfcleaning urinoir heeft een ingebouwde vloeistofdispenser. Automatisch zal er in intervallen gespoten worden. Het enige wat de schoonmaakster nu nog hoeft te doen is er een doekje doorheen halen.

 

 

 

banner_selfcleaning-1

Urimat Watervrije urinoirs

De kunststof urinoirs van Urimat zijn van hoogwaardig polycarbonaat en worden CO2 neutraal gefabriceerd.

De speciale coating zorgt er in combinatie met onze MB-Active Reiniger voor, dat bacteriën zich niet kunnen hechten aan het oppervlak en garanderen, mede door het ontbreken van de spoelrand, voor een optimale hygiëne.

De lichtgewicht urinoirs zijn zeer eenvoudig te monteren en bovendien hufter-proof.

Met het video- of communicatiescherm waar filmpjes en of slideshows op vertoont kunnen worden komt adverteren binnen handbereik. Narrowcasting is nog nooit zo makkelijk geweest!

 

img_0934

Jets Vacuüm systeem

Het vacuüm toiletsysteem transporteert d.m.v. drukverschil het afvalwater van toiletten, douches en wastafels.  Het vacuüm in de leidingen wordt gecreëerd door middel van een vacuümarator, die het afvalwater versnijdt en verder pompt naar het riool of naar een tank van uw keuze. Dit kan een opslagtank, biogas-installatie of een zuiveringsinstallatie zijn. De diameter van de leidingen is slechts 50 mm. Daarmee is het aanleggen van het leidingsysteem eenvoudiger en wordt er ruimte, kosten en ook tijd bespaard. Omdat het vacuümsysteem niet afhankelijk is van zwaartekracht is het mogelijk om het water zowel horizontaal als verticaal door de leiding te transporteren.

 

foto-jade-wall

Urimat handendroger

De handendroger brengt hygiëne in uw toilet ruimte. De  Urimat handendroger heeft een aantrekkelijk design en beschermt niet alleen de huid en het milieu, maar bespaart u ook kosten. De energie vraag is meer dan honderd keer lager vergeleken met de handdoek dispensers.

 

handendroger-voorbeeld-1

Urimat schaamschot

Deze duurzame wanden hebben een glad oppervlak, goede hygiënische eigenschappen en zijn uiterst robuust.

Bovendien zijn zij zeer gemakkelijk schoon te houden. De scheidingsschotten van Urimat hebben een perfect design voor uw sanitaire ruimte.

 

foto-jade-wall
Call Now Button