Skip to content

Maak duurzamer schoon met de MB ActiveCleanerTab

Duurzamer schoonmaken zorgt voor een kleinere plastic soep.
Charmaine Meghoe
29 september
10:26

Ben je klaar voor een frisse kijk op het schoon maken van je sanitair? Nou, hier bij biocompact zijn we dat wel! We willen je graag voorstellen aan het gloednieuwe product van onze partner URIMAT: de MB-ActiveCleanerTab.

Wat is de MB Active Cleaner?

Onze MB ActiveCleaner wordt gebruikt om onze watervrije urinoirs & ander sanitair schoon te maken. Deze speciaal ontwikkelde micro-biologische reiniger zorgt voor perfecte schoonmaak, zonder het milieu te belasten.

Op dit moment is het mogelijk om de MB ActiveCleaner in Ready to Use te verkrijgen, zodat je de reiniger meteen kan gebruiken, in de perfecte dosering. Helaas kost dit veel plastic, en daarom is de MB ActiveCleaner ook in concentraat te verkrijgen. De gebruiker lengt het op locatie zelf aan, en voorkomt hiermee plastic verspilling. Daarnaast is het vervoer veel lichter (want er wordt geen water verscheept) en is de uitstoot dus lager dan de aangelengde Ready to Use variant.

De voordelen van onze MB ActiveCleaner?

  1. 100% biologisch afbreekbaar
  2. Natuurlijke ingredienten
  3. pH-neutral

Ons doel is om zo veel mogelijk water te besparen, maar duurzaamheid is op alle vlakken belangrijk. Daarom komt nu de nieuwste variant van de MB ActiveCleaner: de MB ActiveCleanerTab

 

Wat is de MB ActiveCleanerTab en hoe werkt het?

De MB ActiveCleanerTab is een tablet die de perfecte dosering bevat voor de reiniger. Deze tabletten zijn per stuk goed voor 1 liter reiniger. 

Het gebruik van de MB ActiveCleanerTab is erg gemakkelijk. De MB ActiveCleanerTab biedt de ideale schoonmaak voor de watervrije urinoirs. Je stopt één tablet in een fles van 1000 milliliter, doet er water bij en het is klaar om te gebruiken!

Is de fles op? Dat stop je een nieuwe tablet en water in de fles en kan je weer verder!

Schoon maken, maar dan duurzamer

Voor de gebruikers zijn er vele voordelen door het gebruik van de gloednieuwe MB ActiveCleanerTab:

  1. 99% minder plastic en verpakkingsmateriaal
  2. 99,5% minder transport gewicht
  3. Milieu-vriendelijke verpakking
  4. Verlaging CO2 uitstoot

Dit naast de voordelen van de MB ActiveCleaner zoals hierboven beschreven.

Stel je bent een restaurant voor met meerdere drukbezochte urinoirs. Schoonmaak is erg belangrijk om een goede beleving te krijgen. Echter, er is niet veel opslag ruimte en je wilt zo duurzaam mogelijk zijn.  Nu gebruik je al concentraat, maar ziet dat de uitstoot van het vervoer vrij hoog is.

Besluit je daarom over te stappen op de over te stappen naar de MB-ActiveCleanerTab, dan bespaar je 99% aan plastic en verlaag je de CO2 uitstoot.

Bovendien zorgt de MB ActiveCleanerTab dat elke dosering perfect is, en dus elke schoonmaak krachtig en effectief blijft. Gasten zullen hierdoor een schoon en fris urinoir ervaren. Dit zal daardoor de klanttevredenheid verhogen en zorgen voor meer herhaalbezoeken.

Een ander voordeel voor de klant is dat de MB-ActiveCleanerTab gemakkelijk opgeslagen kan worden, zonder dat het te veel ruimte inneemt in de voorraadkast. Hierdoor kan je de voorraad voor de schoonmaak van de urinoirs gemakkelijk opslaan!

Voordelen voor het milieu

De MB ActiveCleanerTab is ook erg duurzaam en milieuvriendelijk. Door jerrycans en plastic flessen te vervangen door de MB-ActiveCleanerTab, besparen we ook veel plastic. Door deze stap te nemen naar de MB-ActiveCleanerTab kan een verschil maken in de strijd tegen plasticvervuiling en streven naar een duurzamere wereld.

MB ActiveCleanerTab

Duurzaam schoonmaken: conclusie

In deze tijd is duurzaamheid belangrijker dan ooit. De MB-ActiveCleanerTab biedt dan ook de groene oplossing voor zowel gebruikers als voor het milieu. Door het gemakkelijk gebruiken van de MB ActiveCleanerTab, zorgt het voor kostenbesparing en een krachtige reiniging bij iedere schoonmaakbeurt, terwijl het daarnaast ook zorgt voor het verminderen van plasticvervuiling en streeft naar een duurzamere wereld.

Door over te stappen naar de MB-ActiveCleanerTab kan jij samen met biocompact streven naar een schonere, duurzamere toekomst! Klik hier om de MB-ActiveCleanerTabs te bestellen

 

Lees meer over 

Hygiëne