Skip to content

Installatievakbeurs & Recreatie Vakbeurs

Installatievakbeurs & Recreatie Vakbeurs
Roderick Standaart
2 september
13:42

Waterbesparing wordt steeds belangrijker! Daarom helpen wij bedrijven, instellingen en gemeenten graag om zuinig om te gaan met water. Dat doen we door het gesprek met hen aan te gaan. Natuurlijk op verschillende manieren, een daarvan zijn beurzen!

Zo staan we aankomende perioden weer op verschillenden beurzen:

13, 14 én 15 september: Installatievakbeurs in Hardenberg

De Evenementenhal Hardenberg is op 13, 14 én 15 september de locatie om alles te weten te komen over W Installaties, dus van riolering, sanitair en klimaatinstallaties, tot verwarming en airco. Wij helpen alle deelnemers en bezoekers om zo veel mogelijk water te besparen met sanitaire oplossingen. Ook langs komen? Dat kan via: registratie gasten

15, 16 én 17 november: Recreatie Vakbeurs in Hardenberg

De Recreatie Vakbeurs vindt plaats op het ideale moment in de tijd voor de recreatiebranche: 15, 16 en 17 november. De beurs zorgt ervoor dat jij in één dag(deel) op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de sector. Je ziet de nieuwste fysieke producten, diensten en innovaties van ruim 260 exposanten uit de complete sector. Uiteraard staan wij er om alles te vertellen over hoe de recreatie sector water kan besparen in de sanitaire ruimte.

Lees meer over 

Beurzen