Skip to content

🍾🎉 Nieuwe waterbesparingtopper! 🎉🍾

tijn hoogenboom
Roderick Standaart
7 september
15:30

Home / Blog

🍾🎉 Nieuwe waterbesparingtopper! 🎉🍾

Wij vinden als bedrijf dat we de maatschappij zo veel mogelijk moeten helpen. Met onze producten helpen we al veel bedrijven om beter om te gaan met de aarde. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat we mensen helpen in hun opleiding. Daarom investeren we ook in onze stageplekken en creeëren we een eigen waterbesparingtopper!

In de aankomende 5 maanden komt Tijn Hogenboom stage lopen bij ons. Hier leren wij hem alles over duurzaamheid! Als student aan het ROC Mondriaan brengt hij zijn opgedane kennis in de praktijk, en daar leren wij weer van. Meer wetenover Tijn? Tijn stelt zichzelf alvast even voor:

“Mijn naam is Tijn Hogenboom, ik ben 18 jaar oud en woon in Vlaardingen. Ik voetbal bij VV Zwaluwen in een vriendenteam. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om mijn vrienden op te zoeken.

Zelf vind ik het belangrijk dat mensen duurzamer gaan leven. Vanuit mijn bijbaan bij de WoonWijzerWinkel kwam ik in contact met de producten van biocompact. Hun waterbesparing missie sprak mij erg aan en dat was de reden dat ik solliciteerde voor deze plek.

biocompact biedt mij een interessante stageplek waar ik alles kan leren over duurzaamheid, waterbesparing en sales. Ik kijk dan ook erg uit naar de aankomende periode!”

MEER INFORMATIE?

Wereld Loodgieter Dag!
Een shout out naar alle installateurs, loodgieters, vakmannen, vakvrouwen, sanitairtoppers,
Hoezo is een watervrij urinoir hygiënischer?
Hoezo is een watervrij urinoir hygiënischer?
Een watervrij urinoir stinkt, of toch niet? Een nieuw jaar
Water besparen: 5 redenen om er mee te starten
Water besparen: 5 redenen om er mee te starten
Water (besparen) is voor iedereen! Water is een van de
Drinkwater: wat is het en hoe wordt het gemaakt?
Drinkwater: wat is het en hoe wordt het gemaakt?
In deze blog leg ik uit wat drinkwater is en