#Globalhandwashingday

 In Algemeen

15 oktober is het #GlobalHandwashingday!

Als we allemaal iets vaker onze handen zouden wassen dan zouden we het risico op infecties met 30% verminderen. Op Global Hand washing day staan we even stil bij het bewust zijn van handhygiëne. Kan jij overal je handen wassen?

Fun Facts! Wist jij dat:

  • Er meer bacteriën verspreid worden met handen schadden dan met zoenen?
  • Gedurende je leven je 15.000 handen schut, slechts 19% hiervan is gewassen
  • Een smartphone 30.000 bacteriën kan bevatten
  • Met koud water je handen wassen even effectief is als met warm water. Ow en beter voor het milieu!

Onze Smixin Combi Handen was unit is  een Zwitsers product en volledig “touchless”. Met een waterverbruik van slechts 0.12 ltr. per wasbeurt bespaart u 90% water t.o.v. het traditionele handen wassen waarbij u minimaal 1,2 ltr. verbruikt. De zeep besparing van 60%, betekent dat u met onze 1500 ml zeep 3000x de handen kunt wassen. Daarnaast is ook de papierbesparing 60%. Papierlengte, water- en zeepdosering zijn instelbaar en geeft het digitale LCD scherm u alle informatie, zoals hoeveel handenwas cyclussen er zijn gedaan per uur-week-maand etc. Op het scherm kunnen ook eventueel reclame boodschappen getoond worden die u via een laptop of mobile telefoon kunt laden.

De belangrijkste voordelen :

  • Waterbesparing 90%
  • Zeepbesparing 60%
  • Papierbesparing 60%
  • Eenvoudige montage
  • Zeer hygienisch
  • Zwitserse kwaliteit

De Smixin Compact kraan heeft dezelfde voordelen als de Combi unit, echter geen droogfunctie.

De Smixin Combi kraan  is de nieuwste innovatie van Smixin. Deze kraan heeft ook een waterverbruik van  slechts 0.12 lt. per handen wasbeurt.

Recent Posts
Call Now Button